Inloopmiddag voor (startende) ondernemers

Je weet het zeker: je gaat je eigen onderneming starten. Maar waar begin je? En als je begonnen bent en je groeit: wat dan?

Voor jou en voor al die andere ondernemers die vol zitten met vragen organiseert het ROZ maandelijks een inloopmiddag. Elke eerste maandagmiddag van de maand tussen 14.00 – 17.00 uur in het Ondernemerscentrum H164 in Hengelo. Niet aarzelen, gewoon doen. Dan kun je daarna weer verder. Wij zijn er ook.

Het ROZ, Regionale Organisatie Zelfstandigen, adviseert, begeleidt, coacht en schoolt ondernemers, zzp’ers en starters. Ze staat klaar voor groeiende ondernemers met vragen, maar ook voor ondernemers waar het tijdelijk moeilijker gaat of die in de schuldhulpverlening terecht komen. ROZ en Rabobank Centraal Twente werken al langer samen als het gaat om de organisatie van ondernemersbijeenkomsten en trainingen.

Tijdens de inloopmiddagen richten wij ons op de financiële kant van het verhaal. Soms krijgen we vragen waarvoor uitgebreider advies nodig is. Dan maken we een vervolgafspraak met je bij de Rabobank. Je ondernemersplan hoeft dan echt nog niet te staan als een huis. Juist in een vroeg stadium is het vaak al goed om ons als sparringpartner te gebruiken.

Met andere woorden: gun jezelf het gemak van onze kennis en ervaring en kom langs. De inloopmiddagen worden gehouden bij het ROZ: Ondernemerscentrum H164 aan de Enschedesestraat 164 in Hengelo.