Rabo Clubkas Campagne

In 2018 introduceren wij een nieuwe vorm van sponsoring & donaties: de Rabo Clubkas Campagne. Verenigingen en stichtingen die bij Rabobank Centraal Twente bankieren en voldoen aan de gestelde voorwaarden kunnen zich hiervoor aanmelden. Vanaf 1 tot en met 21 mei kun je op de website www.clubkascampagne.nl/centraaltwente jouw stem uitbrengen op jouw favoriete clubs.

Klanten van de bank bepalen verdeling sponsorbedrag

Met de Rabo Clubkas Campagne verdelen klanten (vanaf 12 jaar) van de bank het jaarlijkse sponsorbedrag. Dit bedrag is voor 2018 vastgesteld op maar liefst € 125.000,-.
Niet de bank, maar de klanten bepalen bij de Rabo Clubkas Campagne, door het uitbrengen van hun stem, welke vereniging of stichting een financiële bijdrage voor het realiseren van de clubdoelen verdient. De Rabo Clubkas Campagne geeft clubs hierbij de mogelijkheid om zichzelf te promoten en zichtbaar te maken.

Win € 250,- extra met de Originaliteitsprijs!

Een goede campagne voeren kan jouw club veel extra stemmen opleveren. Rabobank Centraal Twente beloont die extra inspanningen met een Originaliteitsprijs. De drie leukste, gaafste, gekste of origineelste campagnes krijgen € 250,- extra bovenop hun bijdrage uit de Rabo Clubkas Campagne. Wat moet je doen om hiervoor in aanmerking te komen? Stuur in de campagneperiode (dus tot 22 mei) een e-mail naar communicatie.ct@rabobank.nl met daarin een video/flyer/foto van jullie campagne voor de Rabo Clubkas! Begin juni worden de winnaars bekend gemaakt.

Planning

  • 13, 14 en 15 maart: Informatieavonden over de Rabo Clubkas Campagne
  • 12 maart tot en met 22 april: Inschrijfperiode voor clubs
  • 22 april tot en met 21 mei: Campagne voeren
  • 1 mei tot en met 21 mei: Stemperiode
  • 6 juni: finaleavond met bekendmaking van de uitslag.